Поверителност

Ейч Ди Ченъл ЕООД, чрез своето медийно обединение Глобус Медия Груп предоставя информация на посетители и клиенти на сайта https://tovae.bg за начина, по който се обработват личните им данни в съответствие с принципите и изискванията на Общия регламент относно защитата на данните (GDPR).

Запазваме безкомпромисното си отношение не само към качеството на нашите продукти и основна дейност, но и към защитата на личните данни и тяхното законосъобразно, добросъвестно и прозрачно обработване.

Ние се задължаваме да предприемем всички необходими мерки, за да защитим предоставените от Вас лични данни от случайно или незаконно нарушение, загуба или промяна, нерегламентирано разпространени или други форми на незаконно обработване на предоставената от Вас информация.

Тук ще ви информираме за:

  • Каква лична информация събираме;
  • Как съхраняваме и обработваме предоставените от Вас лични данни;
  • Как използваме събираната от нас информация;
  • С кого може да се споделя предоставената от Вас информация;
  • Как може да коригирате неточности в предоставената от Вас лична информация

Ако имате допълнителни въпроси за долуописаните процедури за сигурност, както и някакви притеснения относно сигурността на личните Ви данни, моля да се свържете с нас на office@ttvi.bg.

Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп) искрено уважава поверителността на Вашата информация.

Едноличен собственик на всички лични данни, събрани в този сайт, е Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп) и като такъв Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп) не търгува или предоставя на трети лица Вашите лични данни, освен ако това не се изисква изрично от закона.

Възможно е да споделяме Вашата лична и не-лична информация, включително име и фамилия, физически и електронен адрес, с надеждна трета страна, която се явява рекламен партньор и/или доставчик на услуга с цел организиране на рекламна кампания за Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп). Гарантираме, че нашите рекламни партньори ще обработват данните в пълна конфиденциалност, без да използват поверената им информация за други цели, освен тези на кампанията. Моля да се свържете с нас на office@ttvi.bg, ако не желаете да използваме Вашите лични данни за рекламни цели. Възможно е да публикуваме рекламни кампании от трети страни на страниците на Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп). Тези компании могат да използват информация за посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които представляват интерес за вас. Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп)не носи отговорност за политиката по опазване на информацията и съдържанието на такива уебстраници.

Сайтът https://tovae.bg съдържа връзки и към други сайтове. Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп) не носи отговорност за политиката по опазване на информацията и съдържанието на такива уебстраници.

Когато посетите https://tovae.bg, ние събираме от Вас базова информация, която да подобри качеството на сайта ни, както и обслужването, което получавате. Информацията, събирана и съхранявана от Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп), включва история на разглеждани продукти, информация за текущи поръчки, история за вече закупени и минали поръчки; данни за местоположението Ви; история на използване на профил, както и друга информация, свързана с комуникацията и информацията, подавана от Вашия компютър, включително IP адрес, операционна система и вид браузър. След това тази информация се обобщава с цел да подобри обслужването на сайта и да го направи възможно най-ефективен и лесен за навигация. Информацията за Вашите посещение се съхранява с цел персонализиране на информацията и съобщенията към Вас. Тази информация се съхранява само за наши вътрешни нужди, без да се предоставя за ползване на трети лица.

Страниците на сайта могат да използват устройства, които да ни позволяват да отчитаме броя посещения, както и да подават данни към други свързани към сайта статистики.

Ако закупите DVD с поредицата „Това е България“, Вие автоматично взаимодействате с https://tovae.bg, предоставяйки лична информация, която включва име и фамилия, адрес за доставка и/или фактуриране, телефонен номер и имейл. Личната информация, която предоставяте на Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп) ще се използва за обработка на поръчката Ви. Служители на Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп) ще се свържат с Вас само ако имате направена поръчка при нас и/или възникне проблем с поръчката.

При покупка от Ваша страна, вие автоматично се абонирате за нашия онлайн бюлетин. Винаги можете да промените предпочитанията си за получаване на бюлетина и при нежелание от Ваша страна да получавате регулярно информация от нас, може да бъдете отстранен от нашия списък, изпращайки имейл на office@ttvi.bg. Можете също така да актуализирате или променяте предоставяната от Вас лична информация директно в „Моят профил“ или чрез мейл на адрес office@ttvi.bg. Личните Ви данни ще бъдат променени незабавно с цел да се гарантира конфиденциалността на информацията Ви.

Ние предоставяме информация за начините, по които да се свържете с нас. Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп) поема ангажимент да отговаря на изпратени запитвания до 48 часа. Възможно е да съхраним кореспонденцията с Вас, за да можем да Ви отговаряме по-точно при наличието на други въпроси от Ваша страна. Ейч Ди Ченъл ЕООД (Глобус Медия Груп) не събира лична информация от деца.