Симитли – Южните пътеки на слънцето

Някога, много отдавна, долината на Струма е била граница между два свята – портал, през който морските цивилизации на юга търсели контакт с дивите планини и техните полумитични обитатели. Някогашните каменисти пътеки днес се превръщат в широки пътища и по тях пътуват ежедневно туристи и стока. Ала малцина познават дивите хребети от двете страни на могъщата Струма, а те крият множество загадки и неочаквани открития, и си заслужава да бъдат посетени, разгледани и докоснати.

Свързани Обекти

Националният видеокаталог “Това е България” е единствената по рода си документална поредица за България и съдържа 12 тематични филма – за красотата, бита, историята, културата, забележителностите и природата на България. Добавете колекцията към вашата семейна библиотека!

Поръчайте тук
Coming Soon

Туристическият портал „Това е България“ е визуален каталог с авторски фото и видео материали, които разкриват многопластовата красота на България. Колекциите са подредени по региони и видове туризъм. Разнообразието на нашата страна е необятно! Разгледайте каталога онлайн!

Вижте Повече