Минерални бани – Магията на водата

Там, където стръмнините на Източните Родопи се сливат с безкрайните полета на Тракийската низина, има едно място, изплувало като от приказни страници, чиито очарователни истории и притегателна сила почват от самата земя. Разположена в най-западната част на Хасковска област, община Минерални бани има множество забележителности и природни хубости. Районът е известен като балнеоложки център още от дълбока древност, а изключителните качества на лечебните води го нареждат сред най-известните в страната.

Свързани Обекти

Националният видеокаталог “Това е България” е единствената по рода си документална поредица за България и съдържа 12 тематични филма – за красотата, бита, историята, културата, забележителностите и природата на България. Добавете колекцията към вашата семейна библиотека!

Поръчайте тук
Coming Soon

Туристическият портал „Това е България“ е визуален каталог с авторски фото и видео материали, които разкриват многопластовата красота на България. Колекциите са подредени по региони и видове туризъм. Разнообразието на нашата страна е необятно! Разгледайте каталога онлайн!

Вижте Повече