Видин, Монтана, Долж – Приятелско пътешествие

От незапомнени времена долното течение на река Дунав привлича заселници и обитатели, привлечени от тихите долини и хълмистия релеф на сегашните области Видин и Монтана, и областта Долж, северно от голямата европейска река. Разположен между склонове на Карпатите и Стара планина, този регион е богат на изключителни природни съкровища, незабравими духовни места, старинни крепости и закътани селца. Дивната хубост на древните градове и романтиката на старинните селища, разположени от двете страни на извечния европейски речен път, привличат посетители от цял свят и ги превръщат в свои верни поклонници и приятели.

Свързани Обекти

Националният видеокаталог “Това е България” е единствената по рода си документална поредица за България и съдържа 12 тематични филма – за красотата, бита, историята, културата, забележителностите и природата на България. Добавете колекцията към вашата семейна библиотека!

Поръчайте тук
Coming Soon

Туристическият портал „Това е България“ е визуален каталог с авторски фото и видео материали, които разкриват многопластовата красота на България. Колекциите са подредени по региони и видове туризъм. Разнообразието на нашата страна е необятно! Разгледайте каталога онлайн!

Вижте Повече