Фонтаните на Панагюрище

Пеещите фонтани на Панагюрище съществуват от 2015 година. Атракцията Фонтаните на Панагюрище е невероятно звуково, музикално и светлинно шоу. Всеки петък и събота, от 21:30 часа, жителите и гостите на Панагюрище имат възможността да се наслаждават на съчетанието от звук, музика, светлина и специална хореография на водните ефекти на фонтана пред сградата на Община Панагюрище.Съоръжението е конструирано с динамично управление на водните ефекти, осветлението и хореографията върху музикален съпровод. Разполага с над 30 цветови комбинации, което го превръща в красива водна атракция. 150 кубика оборотна вода се превръщат във феерия от танцуващи цветни струи, благодарение на 37 помпи, 150 дюзи, 100 прожектора и дължина на положения кабел 4 км. Използвана е съвременна автоматика, която се ръководи от компютърни устройства и осигурява възможност за синхронизацията между осветление и музика.

Свързани Обекти

Националният видеокаталог “Това е България” е единствената по рода си документална поредица за България и съдържа 12 тематични филма – за красотата, бита, историята, културата, забележителностите и природата на България. Добавете колекцията към вашата семейна библиотека!

Поръчайте тук
Coming Soon

Туристическият портал „Това е България“ е визуален каталог с авторски фото и видео материали, които разкриват многопластовата красота на България. Колекциите са подредени по региони и видове туризъм. Разнообразието на нашата страна е необятно! Разгледайте каталога онлайн!

Вижте Повече