Поморие

Eдна поговорка казва: Запази зеленото дърво в сърцето си и някой ден пойна птица ще свие гнездо в него. За 30 хиляди българи Поморие е като гостоприемно дърво, в което свиват своето гнездо. Уютният дом, сбъднал мечтите за красота, здраве и благополучие. В сърцата на безбройните гости, това българско кътче на Южното Черноморие е символ на пойната птица. Символ на радостта и слънчевата страна на живота. За хората на действието, Поморие напомня волния полет на чайка. Тя напредва стремително през бурите на времето и се издига високо над тях.

Свързани Обекти

Националният видеокаталог “Това е България” е единствената по рода си документална поредица за България и съдържа 12 тематични филма – за красотата, бита, историята, културата, забележителностите и природата на България. Добавете колекцията към вашата семейна библиотека!

Поръчайте тук
Coming Soon

Туристическият портал „Това е България“ е визуален каталог с авторски фото и видео материали, които разкриват многопластовата красота на България. Колекциите са подредени по региони и видове туризъм. Разнообразието на нашата страна е необятно! Разгледайте каталога онлайн!

Вижте Повече