Дупница – Великолепие през всеки сезон

Независимо кой сезон изберете, за да разгледате Дупнишко и да се докоснете до неговите тайни, няма да сгрешите.Дали очарованието на буйната пролет и нейният нетърпелив цъфтеж, горещите летни дни и топлото южно слънце, прелестната есен, събрала тонове и краски в неописуема палитра, или суровата бяла хубост на зимата – просто си изберете сезон и се разходете в някой от почивните дни из планината, в града или край съседните селца. Необятна и тайнствена, магията на дупнишкия край ще ви завладее.

Свързани Обекти

Националният видеокаталог “Това е България” е единствената по рода си документална поредица за България и съдържа 12 тематични филма – за красотата, бита, историята, културата, забележителностите и природата на България. Добавете колекцията към вашата семейна библиотека!

Поръчайте тук
Coming Soon

Туристическият портал „Това е България“ е визуален каталог с авторски фото и видео материали, които разкриват многопластовата красота на България. Колекциите са подредени по региони и видове туризъм. Разнообразието на нашата страна е необятно! Разгледайте каталога онлайн!

Вижте Повече